Werken bij Jouw workation

Jouw workation

Werken, ontwikkelen en ontspannen in Kaapstad of Barcelona. Klinkt goed, tóch? Bij Green Resource Group bieden we al onze collega's de unieke kans om een workation van vier weken te ervaren. Mocht je nog geen deel uitmaken van ons team maar zie je dit wel zitten? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures.

Kaapstad_Michiel_Zee_Groen

Werken & Leren

Leer nieuwe vaardigheden, bouw persoonlijke en professionele relaties op en verken een bruisende stad en een andere cultuur. En dat alles terwijl je 'gewoon' aan het werk bent.

Vakantie

Op workation in het buitenland. Ontdek een nieuwe omgeving vol met nieuwe indrukken. Profiteer van meer inspiratie en creativiteit in je werk, en geniet uiteraard van de uitstapjes en terrasjes.

Combineer werk en vakantie

Op onze workation combineer je jouw werk met een vakantie. Geniet van een appartement met uitzicht op iconische bezienswaardigheden zoals de Sagrada Familia of een prachtig verblijf in Kaapstad, en creëer samen met anderen onvergetelijke momenten. Klinkt dit als de perfecte harmonie voor jou?

Naast je werk geniet je in je vrije tijd van een heerlijke vakantie. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door middel van trainingen/cursussen op je bestemming. De reis en het verblijf wordt allemaal voor je geregeld en zelfs vergoed.

Welke stad kies jij?

Klaar om naar de andere kant van de wereld te vliegen, of blijf je liever wat dichter bij huis? Eén ding is zeker. Beide ervaringen zullen geweldig zijn.

Kaapstad Michiel_Workation_Zee_Blauw

Kaapstad

Een stad van cultuur, gebouwd op een geschiedenis die terug te vinden is in de architectuur, keuken, muziek en dans. De stad biedt een veelheid aan entertainment, zoals vele buitenactiviteiten en avonturen in de zon.

•

Culturele diversiteit

Kaapstad heeft een rijke geschiedenis en een diverse bevolking. Het is een mengelmoes van culturen, tradities en talen: Een verrijkende ervaring voor mensen die geïnteresseerd zijn in het leren over andere culturen en manieren van leven.

•

Prachtige omgeving

Kaapstad staat bekend om haar prachtige landschap, waaronder de beroemde Tafelberg, prachtige stranden en schilderachtige wijngaarden. Tijdens je workation kun je genieten van de schoonheid van de natuur en diverse buitenactiviteiten.

Of liever een stad dichterbij huis?

Op workation naar Barcelona1

Barcelona

Barcelona nodigt je uit om keer op keer terug te komen, met zijn diverse mogelijkheden. De stad biedt prachtige uitzichten op de Middellandse Zee en staat bekend om zijn Gaudí en andere Art Nouveau-architectuur, waardoor het een van de meest trendy steden van Europa is.

•

Culturele en historische stad

Barcelona staat bekend om haar boeiende cultuur en geschiedenis. Geniet van de schitterende gebouwen van Antoni Gaudí, bezoek musea, proef lokale gerechten en ontspan op de bekende stranden.

•

Innovatie en creativiteit

Ontdek de innovatieve architectuur van Barcelona en kom in contact met creatieve mensen tijdens lokale culturele evenementen. Laat je inspireren door deze unieke combinatie van creativiteit en innovatie.

Klaar om op Workation te gaan?

Lijkt een Workation je wel wat, maar maak jij nog geen deel uit van ons team? Bekijk dan snel onze beschikbare vacatures.