Kennis & nieuws Lieke smit de ...

Even voorstellen..

Leestijd: 2 min

09 sep. 2021

Nieuws

auteur: Paulien Peeters

Deel nieuwsbericht:

Lieke Smit

LIEKE SMIT, RECRUITMENT CONSULTANT bij Green Resource Group


Opgegroeid op een boerderij, een stuk ondernemerschap en passie voor de agrarische sector. Met deze motivatie kwam Lieke Smit als Recruitment Consultant bij de Green Resource Group terecht. Wij stellen onze nieuwe interne collega graag aan jullie voor!

‘’Na mijn twee studies International Business en Sportkunde, wilde ik breed op zoek gaan naar een baan. Mijn studies waren ontzettend leuk, een stuk theorie gecombineerd met een stuk praktijk. Toch hoefde ik niet perse in de sportbranche te starten.’’


‘’Misschien hebben jullie ideeën voor een baan waar ik zelf nog niet aan heb gedacht?’’ Met deze gedachte is Lieke bij arbeidsmarktspecialist Werkis / verder met werk binnen gestapt. ‘’Al snel kwam de optie naar voren om intern te gaan werken als Recruitment Consultant bij de Green Resource Group, een zusterbedrijf van Werkis / verder met werk. De reden dat ik hier ben gestart heeft te maken met mijn passie voor de agrarische sector.’’


Lieke vertelt enthousiast dat ze is opgegroeid op een boerderij bij Swifterbant. Haar ouders zijn al de derde generatie die actief zijn in deze agrarische onderneming. Sinds kort is de familie van Lieke overgegaan van gangbaar naar biologisch, een mooi proces! ‘’Er zijn zelfs nieuwe gewassen bijgekomen zoals onder andere witlof, spinazie en doperwten.’’ Nu komt de oogst eraan en vindt Lieke het leuk dat ze na haar periode in Groningen weer in de Flevopolder woont en meer meekrijgt van het bedrijf.


Bij Green Resource Group zijn we ontzettend blij dat Lieke ons komt versterken als Recruitment Consultant. We zullen ervoor zorgen dat er genoeg uitdaging en vrijheid is om haar talenten verder te ontwikkelen. Wil je meer weten over wat Lieke voor jouw carrière of jouw bedrijf kan betekenen? Bel gerust op met vragen want ze houdt wel van een uitdaging. Wij wensen Lieke namens de Green Resource Group een hele leuke en leerzame tijd toe!

Deel nieuwsbericht:

Open inschrijving of carrière advies

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Schrijf je dan bij ons in of maak een afspraak voor carrière advies.