Kennis & nieuws Even voorstell...

Even voorstellen..

Leestijd: 2 min

11 okt. 2023

Nieuws

Deel nieuwsbericht:

2023 Green Resource Group Eline Scholtens

ELINE SCHOLTENS, FIELDMANGER GREEN RESOURCE GROUP


Sinds begin september is Eline werkzaam bij Green Resource Group als Fieldmanager. Eline is een boerendochter, geboren en opgegroeid op het akkerbouwbedrijf van haar vader en oom in Luttelgeest. Op het akkerbouwbedrijf, wat haar broer en neef overnemen, worden voornamelijk pootaardappelen geteeld en verwerkt.


Eline houdt van lekker eten en borrelen met vriendinnen, om dat te compenseren, slaat ze alle volleyballen over het net bij Dames 1 van SVM in Marknesse. Ze heeft ook nog een paar skeelers in de kast liggen, maar daar zit inmiddels een flinke laag stof op. Misschien worden ze ooit nog eens gebruikt, de tijd gaat het leren! Mooie reizen maken, daar is Eline altijd voor in. In 2019 heeft ze Zuid-Amerika en Australië bezocht met een backpack op haar rug. “Ik kan altijd erg (na)genieten van een mooie reis. Zo zijn we afgelopen zomer voor drie weken naar Thailand geweest, voor nu staat Afrika hoog op de lijst!”


Op 17-jarige leeftijd vertrok ze naar Groningen om een bachelor Facility Management te volgen, na het afronden van haar bachelor koos ze er voor om een master te volgen; Human Resource Management. Die opleiding zou richting bepalen voor haar carrière:


“Na mijn studie en de reis, ben ik begonnen als corporate recruiter bij een e-commercebedrijf in Zwolle. Ik wilde mijzelf breder ontwikkelen op HR-gebeid en heb toen een bredere HR-functie gevonden bij een groothandel in Kampen. Daar kwam ik erachter dat ik het verder helpen van mensen interessanter vond dan het beleidsgedeelte. Toen kwam deze functie op mijn pad, en dat sluit goed aan bij wie ik ben en wat ik leuk vind!”


Haar functie draagt de naam Fieldmanager, dat is een nieuwe functie bij Green Resource Group. Eline is in deze rol het aanspreekpunt voor de geplaatste kandidaten. Daarnaast plant ze de evaluatiegesprekken in en zorgt ze voor de verloning. Dat is nog niet alles, de komende periode zal Eline zich bezighouden met het ontwikkelen van de Candidate Journey en de Employer Branding. Kortom; Eline zorgt voor structuur.


Eline hoopt dat ze, met haar persoonlijke insteek, de kandidaten verder kan helpen door met ze in gesprek te gaan. Ze sluit dit voorstelstukje vol enthousiasme af; “Ik heb erg veel zin in de komende periode!”


Namens het hele team van Green Resource Group wensen wij je veel succes met de start van je nieuwe baan!

Deel nieuwsbericht:

Open inschrijving of carrière advies

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Schrijf je dan bij ons in of maak een afspraak voor carrière advies.