Kennis & nieuws Even voorstell...

Even voorstellen….

Leestijd: 3 min

16 jan. 2024

auteur: Paulien Peeters

Deel nieuwsbericht:

Unknown 1

Anne-Wies Abma, Recruitment Consultant Food bij Green Resource Group


De dag voordat Anne-Wies op reis ging naar Australië en Nieuw-Zeeland, heeft ze haar contract ondertekend bij Green Resource Group. Nu terug van haar reis en met een hoop nieuwe ervaringen erbij, is ze bij ons gestart als Recruitment Consultant Food. Welkom Anne-Wies! We zijn blij dat je vol enthousiasme weer in het vliegtuig bent gestapt naar Nederland om onderdeel te worden van ons team.

Opgegroeid op een melkveehouderij in Sneek waar ze nog steeds met veel plezier woont. Vorig jaar juni heeft ze de studie International Business afgerond op het NHL Stenden in Leeuwarden. De afstudeerstage was gericht op de ontwikkeling van prijsstrategieën en de minor had als onderwerp internationale HRM, die ze gevolgd heeft in Zuid-Afrika.


In haar vrije tijd rijdt ze graag paard en ze geeft aan dat ze van schaatsen houdt. Op het moment dat het interview plaats vindt, worden de eerste kilometers op natuurijs geschaatst in Nederland. Bij de vraag of haar hart nu ook sneller gaat kloppen, antwoord Anne-Wies lachend dat ze een nuchtere Fries is dus het moet eerst maar even een paar dagen goed vriezen.

En nu is het moment aangebroken om een start te maken met je loopbaan..
‘Nadat ik meerdere gesprekken her en der heb gevoerd, kwam ik terecht bij sc Heerenveen Werkt. Via de collega’s van DDF People, heb ik de juiste match gevonden met de Green Resource Group. Een gezellig team waar ik mij meteen thuis voelde. Ik heb zin om zelf mijn eigen klantenkring op te gaan bouwen met interessante bedrijven en ervoor te zorgen dat ik de juiste kandidaten plaats.’


Namens het team van Green Resource Group, wensen wij jou heel veel succes met de start van je nieuwe baan!

Deel nieuwsbericht:

Open inschrijving of carrière advies

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Schrijf je dan bij ons in of maak een afspraak voor carrière advies.