Kennis & nieuws Even voorstell...

Even voorstellen..

Leestijd: 2 min

26 okt. 2023

Nieuws

Deel nieuwsbericht:

2023 Green Resource Group I Jfke Schippers

IJFKE SCHIPPERS, RECRUITMENT CONSULTANT FOOD BIJ GREEN RESOURCE GROUP


Geboren en getogen in Dronten, recent afgestudeerd van de opleiding Biologie Voeding & Gezondheid en nu bij Green Resource Group gestart met haar eerste baan. Welkom IJfke, we zijn blij dat je ons team komt versterken!


In haar vrije tijd speelt IJfke graag hockey en zorgt ze er als keeper voor dat er geen doelpunten gescoord worden. Daarnaast is IJfke ook vaak in de sportschool te vinden en heeft ze vroeger altijd paardgereden. Een sportieve meid dus! Naast alle sportieve hobby’s vindt ze het ook erg leuk om te koken en te bakken. Wanneer ze de tijd heeft in het weekend vindt ze het heerlijk om een paar uur in de keuken te staan en uitgebreid te koken. Ze omschrijft zichzelf als gedreven en fanatiek. Ze wil graag alles eruit halen, maar wel als team. En dat komt zeker van pas in deze functie!


IJfke heeft afgelopen zomer de studie Biologie Voeding & Gezondheid afgerond op het Aeres in Almere. "Ik wist dat ik heel graag met mensen wilde werken, over mensen wilde leren en wilde weten hoe gedrag werkt. Echter wist ik nog niet wat voor werk ik wilde gaan doen in de toekomst. Hiervoor heb ik een jaar docent Biologie gevolgd, maar dit was voor mij te specifiek. Daarom heb ik gekozen voor een bredere studie zodat ik goed uit kon zoeken wat ik leuk vind om te doen". Na haar studie heeft ze nu heel veel zin om aan de slag te gaan als Recruitment Consultant waarbij ze zich gaat focussen op de foodsector.


Met veel kennis en enthousiasme over de foodsector weten we zeker dat IJfke de juiste kandidaten gaat vinden die van betekenis kunnen zijn voor onze opdrachtgevers binnen de foodsector. "Een gesprek voeren en iemand echt leren kennen. Dat is iets wat ik echt heel leuk vind".


Namens het hele team van Green Resource Group wensen wij je veel succes met de start van je nieuwe baan!

Deel nieuwsbericht:

Open inschrijving of carrière advies

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Schrijf je dan bij ons in of maak een afspraak voor carrière advies.