Detacheren

Ben je op zoek naar een professional met specifieke ervaring in de agribusiness of foodsector? Detacheren kan voor jullie de oplossing zijn. We beschikken over een uitgebreid netwerk aan professionals die we kunnen verbinden aan het bedrijf. Eerst voor een bepaalde termijn en in de toekomst kun je de professional over nemen op contract.

86442368 l

Flexibiliteit

Als organisatie ben je flexibel met het contract van de werknemer.

Kwaliteit

Interim professionals zijn vaak hoogopgeleid. Je hebt de zekerheid van een vakbekwame professional die snel meedraait in het proces.

Snelheid

Het kan veel tijd besparen doordat je het intensieve proces van werving & selectie uitbesteedt. Daarnaast begeleidt Green Resource Group de werknemer gedurende de opdracht.

Korte inwerktijd

Doordat een detacheerder vaker nieuwe opdrachten krijgt, zijn ze gewend snel te schakelen en in te springen op de situatie.

133055006 l

WAT BETEKENT DIT VOOR

DE PROFESSIONAL?

Wil je starten als detacheerder? Wij bemiddelen je talentgericht naar de functie die het beste past bij jouw talenten. We zetten ons netwerk in, waarbinnen we de mooiste banen voor je selecteren.

•

Als eerste op de hoogte

Jij bent als eerste op de hoogte van de nieuwste vacatures bij Green Resource Group.

•

Toegang tot ons netwerk

Jij krijgt direct toegang tot ons netwerk in de agribusiness en foodsector, waarbinnen we de mooiste banen voor je selecteren.

•

Persoonlijk contact

Onze ervaren recruiters nemen persoonlijk contact met je op. Zo kunnen we perfect inspelen op jouw wensen en behoeften.

Contact opnemen over
DETACHEREN?

Leuk dat je interesse hebt in deze vacature, we zien je sollicitatie graag tegemoet. Vul het onderstaande sollicitatieformulier in om te solliciteren op de vacature. Binnen een dag ontvang je van ons een reactie op jouw sollicitatie.

Wil je graag meer informatie?

Whatsapp direct naar de vestiging om te reageren op deze vacature!