Werken bij Recruitment co...

Recruitment Consultant

Emmeloord

32 - 40

Fulltime

De opdrachtgever

Word jij gedreven door het leggen van contacten, heb jij affiniteit met de agrarische sector en ga jij tot het uiterste om maximale klanttevredenheid te realiseren? Beschik jij daarnaast over een dosis ondernemerschap en kom jij het beste tot je recht in een groeiende organisatie met veel ruimte voor eigen initiatieven? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou!

Wie zijn wij?
Gedreven, ondernemend en positief kritisch. Dat is wat onze werkwijze bij Green Resource Group kenmerkt. Wij zijn de recruitmentspecialist voor de agribusiness & food. Een steeds meer professionaliserende Agri-sector heeft een partner nodig met kennis van de arbeidsmarkt en passie voor de sector. Met een groot netwerk en jarenlange ervaring in recruitment combineren wij twee essentiële onderdelen voor het vinden van professionals voor de toekomst. Green Resource Group richt zich op bedrijven in de agribusiness en food sector. We hebben passie voor het vak en dit is de motor voor het leveren van kwaliteit. Onze roots ligt dan ook in de Noordoostpolder waar menig innovatief bedrijf gericht op de agribusiness gevestigd is. Vanuit deze locatie bouwen wij onze ambities en het netwerk uit, nationaal en internationaal. Om dit te kunnen realiseren zijn wij opzoek naar jou, een nieuwe collega. Hierbij bieden wij jou volop ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. Bij ons krijg je de kans om door te groeien.


Functieomschrijving

Als Recruitment Consultant binnen Green Resource Group breng jij de ambities van gekwalificeerde professionals en die van opdrachtgevers binnen de agribusiness & food sector samen! Hiermee lever jij een belangrijke bijdrage aan de groei van de agribusiness, agri-professional en Green Resource Group.


Met jouw kennis van en hart voor de agrarische sector weet jij wat er speelt op de markt. Jij houdt je graag op de hoogte van de nieuwste trends en haalt voldoening uit het zien opbloeien van de agrarische sector. Je bent dan ook verantwoordelijk voor het leggen van connecties tussen Green Resource Group en de markt. Naast het onderhouden van het contact met de bestaande klantenkring, ga jij als vertegenwoordiger van Green Resource Group letterlijk ‘de boer op’ en zorg jij voor nieuwe duurzame relaties. Je neemt ‘een kijkje in de stal’, brengt de wensen en behoeftes van de organisaties in kaart en weet hierop te anticiperen. En hier komen jouw commerciële vaardigheden, maar ook je passie voor agribusiness om de hoek kijken; jij spreekt de taal van de boer! Dankzij jouw doortastendheid en nuchtere aanpak weet jij de potentiële opdrachtgevers te adviseren en overtuigen van de toegevoegde waarde van Green Resource Group en ze aan jou te binden.


Na goede gesprekken en enkele koppen koffie verder, weet jij wat je te doen staat; richting kantoor. Tijd om invulling te geven aan de wensen van de opdrachtgevers. Jij weet waar de agri-professionals zich bevinden en weet deze aan jou en de Green Resource Group te verbinden. Hierin ben je continu op zoek naar innovatieve manieren om met de professionals in contact te komen en het netwerk actief te houden. Vanuit een oprechte interesse doorgrond jij de kwaliteiten en ambities van de professional en vertaalt dit naar het netwerk van agrarische bedrijven.


Kortom; de Green Resource Group biedt jou een uitdagende en veelzijdige baan waar je continu in contact staat met agrarische ondernemers en bijdraagt aan de groei van bedrijf en professional. Samen met het hechte team collega’s werk je iedere dag vol passie om de beste resultaten en optimale klanttevredenheid te realiseren. Hiermee bouw je mee aan de groei van het merk en investeer je in jouw persoonlijke ontwikkeling. Er is bij Green Resource Group veel oog voor jouw ambities, er worden passende trainingen aangeboden en er zijn mooie doorgroeimogelijkheden aanwezig!

Wil je meer te weten komen over deze vacature?

Whatsapp direct naar de vestiging om te reageren op deze vacature!

Wij bieden

 • Een groeiende onderneming die bruist van de gedreven en enthousiaste collega’s;
 • Een uitdagende baan waar veel ruimte is voor eigen initiatieven en ideeën;
 • Een goed salaris afhankelijk van je ervaring en opgebouwde netwerk;
 • Uitzicht op een auto van de zaak;
 • Ruim aanbod aan trainingen en opleidingen afgestemd op jouw ambities en volop doorgroeimogelijkheden;
 • Een laptop, tablet en mobiele telefoon die je ook privé kunt gebruiken;
 • 32,5 vakantiedagen;
 • Deelname aan welverdiende vrijdagmiddagborrels, bedrijfs- en teamuitjes;
 • Flexibele werktijden;
 • Korting op je fitness abonnement.

Wij vragen

 • Jij draagt de agrarische sector een warm hart toe en wilt een mooie bijdrage leveren aan het realiseren van de ambities van de agrarische professional, agribusiness en Green Resource Group.
 • Vanuit je ondernemerschap en authenticiteit weet je relaties op te bouwen en te onderhouden.
 • Je bent hierin positief kritisch, analytisch, klantgericht, overtuigend en bent niet bang om innovatieve ideeën aan te dragen.
 • Je beschikt over een HBO-afgeronde opleiding en hebt affiniteit met recruitment/sales en de agrarische sector.

Herken jij jezelf hierin?

Vacatures

Bunschoten-Spakenburg

38 - 38 per week

Servicemonteur

Naaldwijk

32 - 40 per week

€4500 - €6000

Business development manager

Hasselt

40 - 40 per week

€3500 - €4500

Coördinator logistiek

Dinteloord

40 - 40 per week

€4500 - €5500

Teeltspecialist

Weesp

40 - 40 per week

€2500 - €3000

Productieleider

Solliciteer voor:
Recruitment Consultant