Werken bij Interim corpor...

Interim Corporate Recruiter

Oost-Nederland

24 - 40

Fulltime

De opdrachtgever

Ben jij een echte regelaar en word jij gedreven door het behalen
van resultaten? Heb jij affiniteit met de agri of food sector en haal jij
voldoening uit het opbouwen en onderhouden van relaties? Dan zijn wij op zoek
naar jou!


Gedreven, ondernemend en positief kritisch. Dat is wat onze werkwijze bij Green Resource Group kenmerkt. Wij zijn de recruitmentspecialist voor de agribusiness & food sector. Een steeds meer professionaliserende Agri-sector heeft een partner nodig met kennis van de arbeidsmarkt en passie voor de sector. Met een groot netwerk en jarenlange ervaring in recruitment combineren wij twee essentiële onderdelen voor het vinden van professionals voor de toekomst. We hebben passie voor het vak en dit is de motor voor het leveren van kwaliteit. Onze roots ligt dan ook in de Noordoostpolder waar menig innovatief bedrijf gericht op de agribusiness gevestigd is.


Om onze opdrachtgevers zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn leveren wij onze partners de dienst Interim Service. Interim Service biedt een oplossing op maat voor ieder personeelsvraagstuk, exclusief op locatie. Jij zal als Interim Corporate Recruiter intensief samenwerken om onze partner in de agribusiness & food sector te voorzien van de beste medewerkers. Zo ben je een medewerker van Green Resource Group, maar werk je op locatie van onze toonaangevende opdrachtgever. Dat is dan ook het mooie aan deze functie; je bent onderdeel van én staat in nauw contact met 2 teams!

Functieomschrijving

Als Interim Corporate Recruiter ben jij verantwoordelijk voor het gehele recruitmentproces voor onze opdrachtgever. Jij bent dé verbindende factor tussen de professional en de toonaangevende opdrachtgever. Hierbij lever jij een belangrijke bijdrage aan de invulling van de personeelsbehoefte van het bedrijf waarmee jij exclusief samenwerkt.Als Interim Corporate Recruiter bekleedt je de functie van recruiter en coördinator in één. Een uitdagende functie waarbij geen enkele dag hetzelfde is! Je bent verantwoordelijk voor het werven en selecteren van professionals binnen de agri of food sector. Jij weet als geen ander waar deze zich bevinden. Je haalt energie uit het contact leggen met de kandidaat, ze met doelgerichte communicatie te enthousiasmeren en ze aan jou en de organisatie te binden. In de selectiegesprekken ben je doortastend en weet je de kwaliteiten van de kandidaten in kaart te brengen en deze te koppelen aan de functies. Na een succesvolle match tussen de professional en de vooruitstrevende organisatie verzorg jij het gehele indiensttredingsproces. Als eerste aanspreekpunt voor de collega’s zorg jij ervoor dat zij optimaal begeleid worden in hun werk. Daarbij houd jij je graag bezig met het optimaliseren van de employer branding en employee journee en draagt hiervoor innovatieve ideeën aan.


Op basis van de personeelsbehoefte schakel je continu met de opdrachtgever. Je ziet het als een persoonlijke uitdaging om de klant op HR-gebied volledig te ontzorgen. Zo til jij niet enkel de klanttevredenheid naar het hoogste niveau maar levert hiermee ook een belangrijke bijdrage aan de organisatiedoelstellingen.


Dit is de perfecte functie voor iemand die houdt van veel verantwoordelijkheid, snel schakelen en commercieel resultaat boeken!

Wil je meer te weten komen over deze vacature?

Whatsapp direct naar de vestiging om te reageren op deze vacature!

Wij bieden

 • Een goed salaris o.b.v. relevante ervaring;
 • Laptop en een mobiele telefoon die je ook privé kunt gebruiken;
 • 32,5 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband;
 • Uitstekende reiskostenvergoeding;
 • Flexibele werktijden;
 • Deelname aan de welverdiende vrijdagmiddagborrels, teamuitjes en brede activiteiten;
 • Opleidingen, cursussen en trainingen die invulling geven aan jouw persoonlijke ambities;
 • Doorgroeimogelijkheden binnen Green Resource Group;
 • Korting op je fitnessabonnement.

Zie jij jezelf werken als Interim Corporate Recruiter bij Green Resource Group? Dan maken we graag kennis met jou. Solliciteer door middels onderstaand formulier je cv naar ons op te sturen. Heb je vragen? Neem dan contact op met onze Corporate Recruiter Cindy Alferink via 06-82476815 of calferink@ddfpeople.nl.

Wij vragen

 • Je beschikt over een hbo-diploma en enige ervaring in recruitment/ arbeidsbemiddeling is een pré;
 • Je hebt affiniteit met de agri- of food sector;
 • Je bent 24 / 40 uur per week beschikbaar;
 • Je bent een assertieve, enthousiaste en gedreven gesprekspartner die snel schakelt tussen verschillende niveaus;
 • Je bent stressbestendig en houdt ervan om zoveel mogelijk ballen tegelijk hoog te houden;
 • Je bent flexibel en verantwoordelijk; jij zorgt ervoor dat de klus geklaard wordt!

Herken jij jezelf hierin?

Solliciteer voor:
Interim Corporate Recruiter